Tilbehør til boremaskiner

Boremaskine-tilbehør kan fås i mange variationer. Når du skal finde ud af, hvad du skal anskaffe dig, så kommer det helt an på, hvad du står og skal lave. Læs mere om praktisk og smart tilbehør herunder, og se det store udvalg nederst på siden.

Når du skal finde det rette tilbehør til din boremaskine, er det altid godt at starte med at tage udgangspunkt i dit projekt. Det vil helt naturligt afgøre, hvilken type boremaskine-tilbehør, du skal gå efter.

Generelt boremaskine-tilbehør som bor og bits

Et metalbor er et eksempel på en type af bor, du kan anvende, når du har behov for at bore i materialer som forskellige metaller. Det er de mest almindelige, og de kan også anvendes til materialer som plast og træ. Murbor er en anden type, der egner sig til at bore i hårdere overflader, som murværk og beton.

Bits er tilbehør, der typisk købes i sæt. Her får du forskellige størrelser af bits, du kan anvende til alverdens forskellige opgaver. Bits gør din arbejdsgang langt mere fleksibel, da du hele tiden kan skifte til en spids, der passer til typen af opgave samt størrelsen på gevindet.

Fladbor velegnet til træ

Fladbor er en type af tilbehør, der er perfekt til at bore huller i træ. På selve spidsen af et fladbor kan du se størrelsen på hullet angivet i millimeter.

Smarte børster

Med smarte og praktiske børster kan du gøre rent supereffektivt. Du kan rengøre overflader på din bil eller indendørs i brusekabinen eller køkkenet.

Praktisk tilbehør

Helt praktisk kan du også købe ekstra batterier og opladere til din boremaskine, hvis du skal anvende den meget og ønsker at sikre dig, at den aldrig løber tør for strøm.

Bestil tilbehør online gennem vores samarbejdspartnere

Se det store udvalg herunder, og bestil direkte via vores forskellige samarbejdspartnere. Tilbehøret leveres i løbet af et par dage, så du hurtigt kan komme i gang med dine projekter.

Viser alle 499 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!