Makita boremaskine

En Makita boremaskine er en japansk boremaskine. Værktøjsmærket er grundlagt helt tilbage i 1915, så det har stor erfaring inden for flere typer af værktøj. Hvilket giver dig værktøj af høj kvalitet. Men her skal det handle om boremaskiner. Se udvalget nederst på siden.

Makita kom til Danmark i 1991 og er et utroligt populært mærke inden for elværktøj lige fra boremaskiner til plæneklippere. De er kendt for at have fokus på miljøet, men også på sikkerheden for brugeren. I udvalget herunder finder du foruden Makita akku boremaskiner også boremaskiner med ledning, og du finder også Makita boremaskine sæt med forskelligt tilbehør.

Hvorfor købe en Maktia boremaskine?

Der er mange grunde til at købe en Makita, når du skal vælge en boremaskine. Du er bl.a. sikret smart teknologi, god kvalitet og robust design. Og det gælder, hvad enten du køber som privat eller som håndværker.

En del af boremaskinerne har også skruefunktion. Det er smart, så har du to værktøjer i ét. Du kan få boremaskinerne til forskellige antal volt. Men de mest almindelige er nok Makita boremaskine 18v og 230v.

Batteriboremaskinen er smart, fordi du slipper for at bøvle med ledning, mens 230v aldrig løber tør for strøm, hvis du vel at mærke er i nærheden af en stikkontakt.

Derudover får du i mange af boremaskinerne:

  • Indbygget LED-lys
  • Indikator for lavt batteri
  • Motor med flere gear
  • Overbelastningssikring

Køber du Makita værktøj til samme antal volt, vil du kunne bruge det samme batteri til alt dit værktøj. Det kan dog være en god idé at købe to batterier, så du altid har et fuldt opladet parat.

Makita boremaskine på tilbud

I udvalget herunder kan du også finde nogle modeller fra Makita, som er på tilbud. Følg de gule skilte, og gør et godt køb. Husk du har altid mindst 14 dages returret, når du handler online hos en af vores udvalgte samarbejdspartnere.

Viser alle 82 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps