Worx boremaskine

En boremaskine er næsten uundværlig at have i din værktøjssamling. Uanset om du er handy eller ej, så er det en rar og praktisk hjælper at have liggende klar til brug. Med en Worx boremaskine får du en maskine, der kan, hvad den skal og mere til. Vælg en af de nedenstående modeller.

En praktisk ting ved en Worx boremaskine er, at den også kan anvendes som en skrumaskine. På den måde får du altså to maskiner i en. Måske kan du være heldig at finde en god Worx boremaskine på tilbud. Følg blot de gul skilte, der viser, hvor mange procent der er slået af prisen.

En Worx boremaskine på batteri er god at have

Det er nemmere at håndtere en Worx akku-boremaskine, da den er batteridrevet, og du derfor ikke er begrænset af en ledning.

Kvaliteten og holdbarheden på batterierne er blevet meget bedre end tidligere, og en god akku-boremaskine kan være fuldt ud på højde med boremaskinen til 230 V.

Hvis du skal i gang med et større projekt, hvor din boremaskine skal bruges meget, kan det være en fordel at have et ekstra batteri, så du hele tiden har et batteri klar til brug. Så behøver du ikke sætte arbejdet på pause, fordi du skal vente på, at batteriet lader op.

Hvilke projekter står øverst på din liste?

Nå du modtager din nye Work boremaskine, så er det bare om at komme i gang med projektlisten. Skal der hænges et spejl op på badeværelset? Skal svævereolen sættes op i stuen? Skal ungernes legetårn endelig samles, eller kribler det i fingrene for at komme i gang med andre projekter?

Køb din nye Worx boremaskine fra en af vores udvalgte danske forhandlere nu, og kom hurtigt i gang med alle projekterne. Husk, at du altid har mindst 14 dages returret, når du handler online.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!